Behandlingsteknikker

Her finner du detaljer for hver behandlingsteknikk

Basert på mange års erfaring som terapeut, skulle det være, og er det, harmonien som målet er i vårt daglige liv. Naturen, og vi er en del av den, er basert på harmonien, både i stor og liten skala. Det er en naturlig balanse, naturlig flyt som går opp og ned i jevne bølger. Hvis denne kommer ut av balanse, dukker opp «alarmsignaler». - Hos mennesker og dyr betyr det, fra å ikke føle seg bra rett til en sykdom. Derfor er det viktig for meg, å behandle ikke bare symptomer, men mennesket som helhet og i sine daglige omgivelser. -  Forutsetningen er at pasienten ønsker det samme og er enig.

Konsultasjon/Samtale:

I løpet av en detaljert samtale kan man planlegge hvilken teknikk som er den beste å bruke for å få det beste resultatet.

NATURTERAPI:

Sebastian Kneipp (1821 – 1897), tysk prest, som først begynte med opprinnelsen av NATURTERAPI. For han er det 5 helsepilare: vann – kosthold – planter – bevegelse og å finne sin egen balanse. Alt dette hjelper til å forebygge en god helse.
1Vann
Vann water water water

Å bruke vann for åstimulere kroppen øker eget immunforsvar, derfor er det allerede en bedre helsetilstand. Vannet kan virke avslappende (å ha en kald duskje på knærne hjelpe å sovne), eller forfriskende (hjelper med metabolisme, styker vev, øker blodsirkulasjon, balansere blodtrykk, osv). Anvendelser er svært enkelt og kan utføres hjemme. Du får individuelt råd.
2Kosthold:
water water water water water water

Et vel balansert og naturlig kosthold er et viktig grunnlag for en god helse. Det betyr at største del av den daglig ernæring skal være grønsaker og frukter! Å spise starter med øynene og munnen. Ett sett bord, en god dekorerte tallerken med forskjellige farger på retter, kanskje en lit musikk på bakgrunn er et godt grunnlag for en vellykket fordøyelse. Visste du at 60% av sollys som kroppen trenger for å gjør sin metabolisme (stoffveksel) kommer inn på våre øyne? Så ikke bruk solbrille hver dag, eller alltid du er uten! Bare imot kraftig solstråling. Men hva skal man spise? Hva trenger kroppen virkelig? Er frokost nødvendig? Er det tungmetaller i kroppen/ Hva med å rense kroppen/ Kroniske problemer med fordøyelse … Det er mange emner jeg kan hjelpe på.
3Planter:
water Planter Planter Planter Planter

«Mot enhver sykdom er det en urt» …. Er et gammelt tysk ordtak. Og slik kan det være enda. Mange urter kan man bruke som te for å hjelpe kroppen å komme tilbake til sin egen balanse – med problemer av fordøyelse, for å sovne bedre, imot stress og mye mer …. Jeg kan gi deg råd hvilken plant du kan bruke – din kropp trenger.
4Bevegelse:
Bevegelse Bevegelse Bevegelse Bevegelse

«Kroppen vår er laget for å bevege seg» sa også Moshé FELDENKRAIS (1904 – 1984) og «bevissthet gjennom bevegelse» var for han det stort hjelp for å lege. Det betyr at i vårt moderne liv, veldig ofte vi har ikke anledning til å bevege kroppen alt vi skulle. Derfor er det så viktig å bevege hver enkelt led hver dag – å gjøre kropps øvelser hver dag, å gå minst 30 minutter. Det er flere bevegelser som er naturlig for kroppen, som å gå, å løpe, å danse, å svømme. Da arbeider hele kroppen i harmoni uten at noen muskler er overarbeidet, mens andre kommer ikke i bevegelse. – Bevegelser ut i naturen –i hele år – er den beste vi kan gjør for os! Jeg har forberedt en rekke øvelser å gjøre hjemme for forskjellige dele av kroppen.


MASSASJE OG TERAPI PROGRAMM:

1Svensk/ Klassisk Massasje:
water

Svensk/ Klassisk Massasje: Det er grunnlaget for europeiske massasjeteknikker. Det handles om dypgående massasje av musklene. Her er de viktigste virkninger av en massasje:

- Lokal økning av blodstrømmen

- Å senke blodtrykket og puls

- Avslapping av spente musklene

- Løsne av vev, mildere arret

- Smertelindring

- Positiv effekt på indre organer gjennom refleksbuer

- Mentalavslapping

- Reduksjon av stress

- Forbedring av celles metabolisme i vev

- Positiv påvirkning av det autonome nervesystem

Avhengig fra individuelt terapi, kan man få bare en massasje av hele ryggen, av ekstremiteter -som i idrettsmassasje - eller en massasje av hele kroppen. Da tilbyr jeg:

- Rygg massasje

water water

- Idrettsmassasje

water water

- Massasje av hele kroppen

water water

- Graviditet massasje

water water

- Barn massasje (mellom 6 år til 12)

water water

2Energetiske Behandlinger:
water

Gjennom mine ulike behandlingsmetoder, hvor jeg ser meg selv som et verktøy som overfører energi, støtter jeg deg, å bygge opp en egen balanse for å styrke deg selv fysisk, mentalt og/eller psykisk. For å få ett virkelig vellykket resultat, trenger jeg din fulle støtte, fordi bare du alene kan helbredes din kropp og deg selv. Forutsetningen for dette er dypt i ditt hjerte. Jeg går med deg på søket etter det indre kjerne eller din kilde, for å visne deg veien til din senter. Mitt mål er å oppnå en fysisk, mental og følelsesmessig balanse mellom menneske og natur.
3Fotsoneterapi:
water

Det er en energetisk behandling. På vår føttene, som på andre deler av vår kropp, speiles kroppen. Med å stimulere de sonene stimuleres hele kroppen, spesielt indre organer. Det hjelpe å flyte vår egen energi. Derfor kan man forebygge, men også forbedre helsen.
4Aromaterapi:
water

Den er basert på klassisk massasje med nesten de samme grep. Men da kommer de eteriske oljer - valgt individuelt - som virker å styrke kropps energi. Denne oljer hjelper på flere nivåer: på stimulering på hud – fysisk, stimulering på duft – mentalt, og stimulering av tanker – assosiasjoner av opplevelse med visse duft eller parfyme.
5Ny homeopati: Å lege med symboler
water

Den energetiske metoden «Nye homeopati og å lege med symboler» er en «Informasjonsmedisin», som inkluderer forskjellige livssituasjoner, miljømessige påvirkninger, samt fysiske og psykiske faktorer. I likhet med akupunktur, stimuli av strek koder eller symboler (og ikke nåler) er satt på bestemte punkter på kroppen for å aktivere selvhelbredelse av kroppen. Derved, mangler eller overskudd av vital energi, noe som kan føre til blokkeringer, spores og balanseres. Enkelheten av Wiens Erich Körbler, som fant dette system, er fascinerende. Denne behandlingsmetode er særlig egnet til å harmonisere meridianer, chakra og aura, å eliminere allergier, mykoser og giftstoffer fra kroppen. Det gir også et godt resultat med å harmonisere medikamenter for å ha mindre bivirkninger i kroppen eller forbedre resultater for helsen. Jeg har også fått gode resultater med kronisk ubalanse/sykdom. Min utdanning i denne teknikk har jeg gjort hos Roswitha Stark, den tysk forfatter av flere bøker av «nye homeopati».
6Reiki:
water

Den teknikk kommer fra Japan og for å arbeide med Reiki må man være initiert. Det er flere nivåer og jeg har gjort nivå I og nivå II. Med den forberedning kan jeg hjelpe mennesker at egen energi kunne flyte bedre, som fører til å avslappe, være mer optimistisk.
7Polarity Balancing:
water

Polarity Balancing tar som utgangspunkt den kropps magnetisme. Da har vi positive (+) og negative (-) steder på kropp og med å kjenne det system kan jeg hjelpe å ha energi flyte i god balanse på hele kroppen. Det medfører at man føles avslappet etterpå, veldig god imot stress; kanskje noe emne eller personlig spørsmål finner sitt svar.
8Geomantic/ Feng Shui:
geomantic geomantic geomantic geomantic geomantic geomantic

geomantic geomantic

Les mer her

«Vårt hjem er vår tredje hud» - det betyr at vårt hjem er et speil av oss. Med hjelp av den teknikk kan man forbedre personlige karakter emner, man finner en forklaring hvorfra noe problem «har dukket opp». Da kan jeg komme til dit hjem, eller arbeide på distanse med et plan av hus eller leilighet og flere bilder.

Det er også mulig å få en personlig kurs/ introduksjon til Geomanti eller Feng Shui for personlig bruk. Det kan gjøres på 2 helger. – Ta kontakt.

BEHANDLINGSTEKNIKKER:

Basert på mange års erfaring som terapeut, skulle det være, og er det, harmonien som målet er i vårt daglige liv. Naturen, og vi er en del av den, er basert på harmonien, både i stor og liten skala. Det er en naturlig balanse, naturlig flyt som går opp og ned i jevne bølger. Hvis denne kommer ut av balanse, dukker opp «alarmsignaler». – Hos mennesker og dyr betyr det, fra å ikke føle seg bra rett til en sykdom.

Derfor er det viktig for meg, å behandle ikke bare symptomer, men mennesket som helhet og i sine daglige omgivelser. –  Forutsetningen er at pasienten ønsker det samme og er enig.